Korona, billetter, seminar og litt til

Kjære kor,

Brita, som deltok ytterst i hjørnet på siste øvelse, fikk i dag testet positivt på korona. Så følg med etter eget innsikt, med din helse. Vi trenger ikke flere syke nå.

Seminaret på lørdag er i Venskaben (ikke Risenga). Kart finner du når du går på Kalender og trykker på riktig dato. Ta med matpakke og drikke. Etter seminaret drar de som vil, til cafe Intermezzo i Trekanten, for en drikk eller matbit. Bli med da vel!

Om konsertbilletter: Barn som drar på voksenkonsert om kvelden, får kr 100 rabatt. Vi lager ikke egne billetter til det, regner med at det er få tilfeller. Den smarte Excel-filen jeg lagde til å holde oversikt over ditt billettsalg, har en formelfeil for summen, så her kommer et nytt forsøk, med feilen opprettet og barnepris lagt inn. Den er kun ment for de som vil bruke en slik fil selv for å holde oversikt.

Beskjeder for faste kormedlemmer:

Første sentersang som er avtalt (= synge julesanger på kjøpesenter som godt betalt kordugnad), er 18.desember i Holmensenteret i Asker.

Klargjøring av øvingsrommet: vi ønsker at øvingsrommet skal stå klar i oppstilling med stoler osv, når øvelsen begynner 18.30. Derfor rullerer vi fra nå av ansvaret for dette: oktober sopraner, november alter, desember tenorer, januar basser, februar sopraner, mars alter, april tenorer, mai basser, juni sopraner. Kom altså litt tidligere for å sette klar stolene, bord, piano, notestativer i din måned.

Marianne har hanket inn 20.000 fra Bergesenstiftelsen og 45.000 fra Sparebankstiftelsen, for Julekonsertene. Hurra!! Særlig vår vinkling mot barn gir uttelling her. Har du noen forslag om et firma som jeg kan overtale til å sponse oss?

Sees på lørdag!

Jolien