Sangere

Asker Kammerkor har ca. 25 sangere, med god aldersspredning fra 29-69.  Medlemmene bor i Asker og omegn. Koret holder et høyt musikalsk nivå.. Vi er notekyndige, og de fleste har lang fartstid som korsanger. Vår utrolig dyktige dirigent heter Julia Selina Blank, som med glimt i øyet og stor musikalitet gir oss lærerike og inspirerende øvelser og får oss til å levere høy kvalitet.

Vårt repertoar er variert; fra klassisk, jazz og folketoner til viser og tradisjonelle sanger. Vi synger gjerne a cappella, alene, men samarbeider ofte med andre kor, profesjonelle orkestre, solister og musikere. Vårt mål er å ha det gøy samtidig som vi utvikler oss musikalsk. Koret har i dag en besetning som gjør det mulig å synge verk med delte stemmegrupper, noe som har bidratt til utvidelse av korets repertoar.

Vi øver tirsdager 18.30- 21.30 i Asker sentrum. Vi følger skolens ferier, og har i gjennomsnitt to konserter og ett dagsseminar pr semester.

Koret søker flere dyktige sangere, særlig mannssangere. Hvis du er interessert, kan du kontakte oss på e-post post@askerkammerkor.no for mulighet til prøvesang.

Navn Stemme
Ann Eli Holsen Sopran
Anne Aune Alt
Anne-Marie Siebke Trøseid Sopran
Åse Skeide Sopran
Benedikte Homme Fevolden Sopran
Brita Slettemark Alt
Elin Lohne Sopran
Ellen Skarsten Sopran
Erik Jørgensen Bjelkarøy Tenor
Håkon Korsvold Tenor
Hans Wilmers Tenor
Hildur Aune Austrheim Sopran
Jakob Creutzig Tenor
Jolien Perotti Alt
Jon Wolla Bass
Kjell Tore Hamnøy Parr Bass
Kristen Hærum Bass
Laura Dobrowen Alt
Lena Langstad Alt
Malin Hovland Semmingsen Sopran
Marianne Rømen Alt
Mette Brandt Alt
Odd Arild Christiansen Bass
Øyvind Sætre Bass
Pål Henriksen Bass
Per Kjetil Aukner Tenor
Ragnhild Meek Sopran
Sten Möller Bass
Therese Gruehagen Alt
Unni Hennestad Sopran