Sentersang

Her kommer info om årets dugnad, hvor vi synger på kjøpesentere for å fylle korkassen. Prosjektsangere er velkommen til å delta, men dette er ikke en del av prosjektet.

Vi øver én gang, med Per Kjetil som dirigent, 13.desember (uka før har vi fri på tirsdag 6.12). Han legger ut all repertoar. Er du ikke kjent med repertoaret, så blir du det ila denne dugnaden, så bare heng med.

Lørdag 17. desember på Liertoppen: Vi skal synge kl. 13.00, ca. 30 minutter på to forskjellige steder – i første etasje ved inngang A og inngang B. Oppmøte kl. 12.00 for oppvarming på senterkontoret, inngang A i andre etasje. Det er i gangen mellom boys of Europe og Vic.
Søndag 18. desember Trekanten i Asker: Oppmøte kl. 14.00 på Trekanten i Asker. Vi får låne senterkontoret til oppvarming, og dette ligger i 4 etg, så enkleste er å parkere (betalt) på taket og gå opp mot Haveli restaurant, (eller 1 time gratis nede i P-huset). Så farter vi videre til Holmensenteret i Asker, oppmøte ved Menybutikken, vi synger fra kl 16.00 på to steder som før.

På øvelsen tar vi en håndsopprekning om hvem som kommer/evt. er forhindret (hvis du ikke kan komme blir du automatisk innstilt som styremedlem til neste årsmøte) (åkei, det var en spøk).

Smil fra Jolien