Nå skal vi selge!

Hei alle,

Nå er det tid for å sette inn støtet for billettsalg. Vedlagt følger konsertplakat og flyere. Vi trykker opp og deler ut så dette er ment for at DU skal sende invitasjoner på mail, messenger oa. Du kan for eksempel skrive følgende tekst.

(Facebookarrangement og en mindre flyer følger snart. Hilsen PR-gjengen)

Velkommen til julekonserten over alle julekonserter: J.S.Bachs Juleoratoriet! Asker Kammerkor synger sammen med byens beste Barokkanerne og et knippe fremragende solister. Sett av kvelden den 3. eller 4.desember, i Asker og Spikkestad. Det blir tre konserter, hvorav en spesielt for barn. Både lørdag og søndag kveld fremfører vi Juleoratoriet i sin klassiske form, kantate 1-3 og dessuten kantate 6, sammen med Barokkanerne og fire fremragende solister. Søndag kl 15 blir det en unik barnekonsert, med gratis adgang for barn.

Les mer om barnekonserten, musikere og billettsalg på askerkammerkor.no. Hvis du bestiller i forkant hos en av kormedlemmene får du rabatt.