Billettselgere og riggere ønsket

Vi trenger en ny billettselger til lørdag (Øystein er syk), og en til barnekonserten. Hvem har noen på lur? Hvis det hjelper, kan billettselgeren få gratis billett.

Vi trenger også tre sangere som kan rigge stoler og notestativer på søndag, kl 10.30, mens Hans og skuespiller Anne har lydprøve. Hvem kan hjelpe meg der?

Dagens plakaterfaring: man kan legge frem plakat eller flyer på kaffebar, kro osv, på bordene hvis man spør. Butikker er mindre egnet, de vil ofte ha alle eksponeringsmuligheter til eget salg. Ventekrok hos frisøren e.l. funker også. Innbyggertorgene Borgen, Heggedal og Asker har fått plakat. Håper noen tar seg av Stasjonen i Spikkestad. Uansett fører plakatutdeling til hyggelige samtaler med innehavere, som da bestemmer seg for å gå på konserten.

Lev vel, øv litt, pust godt. Jolien