fra nå til kommende tirsdag

For en helg, for en musikkglede, for et kor! For en fest å oppleve hvordan JSB får oss til å leke med JSB. Trenger jeg å si mer? Ren lykke, å være en del av Asker Kammerkor. Jeg må nok jauchze en stund til. Veldig hyggelig at Elise, Halvard, Einar og Maria ville være med, og Jon W har vi kapret som fast medlem nå. Fort gjort å glemme Kirsten her, som virker som en selvfølgelig del av koret igjen. Eller hva, Kirsten?

Nå har vi en del regninger å betale. Fint om alle kan overføre penger for sine solgte billetter snarest til konto 1620.11.35994. Takk!

Men litt tilbake på bakkeplan: vi har én øvelse (13.des) for å øve sentersangrepertoaret med Julia. Siden flere av oss aldri har sunget dette før, tilbyr Per Kjetil en ekstra øvelse kommende tirsdag 6.desember, hjemme hos seg (går den mannen aldri tom for overskudd?). Da blir det notepugging, og så lager vi musikk av det uka etter med Julia. Men egentlig har vi fri altså, kommende tirsdag, så dette er helt frivillig. Per Kjetil bor på Vabråten 155, Vettre (=Asker). Gi ham et pip hvis du har tenkt å komme: 92846513. Noter har han lagt ut for lengst, se arkivet her på nettsiden.

Jeg kommer til å sove veldig godt i natt! Ønsker dere det samme.

Jolien