TAKK

Hvilken helg! Det er alltid et spennende møte mellom et kor som har øvd i månedsvis sammen mot en konsert og et orkester som kommer i siste liten og alt må bare fungere.
Og så bra det blev! Jeg tenker fortsatt tilbake til alle de små kommentarene jeg fikk fra solister og orkestermusikere om koret:
«Veldig høyt nivå!»
«Veldig bra kor!»
«Kjempefin klang.»
«Veldig fleksibel musisering.»
….. osv…..

Jeg må takke alle dere at dere ble med på denne reisen. Det var absolutt verdt å bruke mange uker for å lære oss stoffet. Asker kammerkor musiserte med stor overskudd og smittsom glede. Det speilet også orkestret og solistene.
Og vi fikk fulle kirker!!!!

Et spesielt takk går til alle som jobbet ufattelig mye med administrasjon og organisering i bakgrunnen siden høsten 2021. Det er så mange småting så må gjøres, fra å skrive søknader for å få inn penger til å kjøre orgelet fra det ene til det andre stedet. Og så alle ting imellom der, som bare «skjer».
Tusen takk til alle dere som gjorde mye ekstra for at dette kunne gjennomføres. Og igjen tusen takk til Jolien, som i tillegg har holdt i alle trådene slik at ingenting skulle bli glemt underveis.

Kantoren i Spikkestad var spesielt begeistret for barnekonserten. Han mener at «neste år fyller vi hele Teglen med barn».
Jeg mener kanskje om to år (i kombinasjon med Bachs Magnificat og én annen julekantate som ikke er juleoratoriet?).