Påminnelse og invitasjon- leses helst før helgen

Hei kor,

Har du husket å hente din bunke med flyere hos Jon, Anne Marie eller meg? Lørdag er en fin dag for å legge den i kafeer, frisørsalonger osv. Mandag er alle skoler i gang, da kan du legge dem der, eller henge opp. Kirker, kulturskoler, musikkskoler, osv. bør vel helst ha den en uke i forveien også. Og del i vei på nettet.

Når du kontakter dine på e-post eller facebook, spør gjerne om det er greit at vi sender dem vårt nyhetsbrev. De kan melde seg på her: Nyhetsbrev – Asker Kammerkor. Vi kommer ikke til å sende ut ofte, men i hvert fall før hver konsert.

Og til slutt vil jeg tipse om en unik konsert kommende søndag med JSB-ensemblet, i Venskaben. Du vet vel hva JSB står for? http://www.jsb-ensemble-oslo.com/

Sees på tirsdag, senest!

Jolien

PS Etter en slik ekstremværsommer er det godt å vite at sang i hvert fall ikke bidrar til problemene. Vi synger oss heller ut av det.