to invitasjoner

Hei kor,

I morgen (mandagkveld) er det konsert/plateslepp med Bjørn Kåre Odde i Bærum, han som vi skal synge sammen med i oktober og mars. Konserten er del av serien Husfolk, som vi også selv er med på i mars.

https://www.facebook.com/barumhusfolk, kl 19.00 Grav Gårdsvei 5, Jar.

Dessuten en privat invitasjon (jepp, jeg misbruker min adgang til deres postkasser nå).

Jeg bor i et halmhus. Både forrige og denne sommeren har jeg jobbet på utsiden av halmhuset mitt, med hjelp av mange andre, for å gjøre det rustet til 20 nye år. Nå er det ferdig nok for å kunne feire resultatet, og jeg håper at dere vil komme i hopetall for å kunne slå ring om huset og velsigne det sammen. Jeg vet ikke helt hvordan man signer et hus, men det gjør ikke noe. Leirveggene skal få vite om alle fine mennesker rundt meg, rundt huset. Vi er sammen, spiser kake, tenker gode tanker om å bo godt, og koser oss. Huset er sikkert for lite for å kunne huse alle inne, så det blir stort sett et utetreff. Selve «seremonien» finner sted lørdag 7.oktober kl 13.00, kaffe/te/kake står klar fra 12.00 til 15.00. 

Hvis du kan være med, gi meg et pip så jeg vet om vi er mange nok for å favne rundt hele huset. 

Ellers sees vi på tirsdag!

Jolien