Eksterne tilbud til korsangere

Hei kor,

Vi har fått flere henvendelser som jeg bare videresender, da kan dere selv vurdere hva som er aktuelt for den enkelte: en konsert, en vokalworkshop og en korfestival. Vi gjøre ikke noe felles med dette.

  1. Gloria-konserter i Bærum
    Konserten med det jublende navnet «Gloria! i tre akter» fremføres av Bærumkoret og D’kor – to av Bærums største blandede kor – 21. oktober i Østerås kirke og 22. oktober i Helgerud kirke, kl 17:00 begge dager. Da skal korene sammen med profesjonelle solister og orkester fremføre tre forskjellige Gloria-messer: Vivaldis mye oppførte verk fra 1700-tallet, britiske Bob Chilcotts jublende og lekne versjon fra 2015 og ikke minst, urframføring av dirigent Simon-André Jacobsens tolkning – skrevet spesielt til disse 2 korene og for denne anledningen.
    Alle tre messene har samme tekst som starter slik: «Gloria in excelsis Deo» eller «Ære være Gud i det høyeste» på norsk. Det fortelles at det var denne teksten engleskaren sang for hyrdene på marken ved Jesu fødsel. Det er ambisiøst å forsøke å kopiere englesang, men disse korene står ikke tilbake for utfordringen! Både Bærumkoret og D’kor har nemlig fremført klassiske verker med stor suksess tidligere. Bærumkoret med Carmina Burana av Carl Orff og Messias av Händel, og D’kor med Requiem av både Mozart og Fauré.
    I denne konserten får dere alt: gjenkjennelig barokkmusikk, sprudlende moderne rytmer og ikke minst urfremføring av helt ny og særdeles melodiøs kormusikk. Dette er en stor kunstnerisk satsing fra begge kor og vi kan love mektige utrop, vakre melodier og gåsehud nedover ryggen!
    Normal pris per billett er kr 300 for voksne. Imidlertid har vi lagt inn en rabattkode for korvenner. Kjøper dere billetter via TicketCo og legger inn Promokode gloria-korvenn får dere kjøpt billettene til kr 250. Vi håper dere har lyst til å komme og høre denne konserten som vi har jobbet så lenge med. Med vennlig hilsen Bærumkoret og D’kor
  2. Gratis vokalworkshop i Slemmestad

3. Sangerfestival Drøbak 1.juni 2024

Drøbak sangerfestival 2024 (mailchi.mp) – for den som ikke har nok med kortur til München.