Antrekk sentersang. Oppmøte kl 10.

Hei kor,

Vi glemte helt å si noe om antrekk, og vi kjører den stilen vi har gjort i tidligere år, som er:

Vi stiller i svart, med en rød aksent. Hvis du ikke kan velge mellom rødt belte, rødt skjerf og rød tversoversløyfe, ta med alle, det er sikkert noen som trenger en rød aksent. Vi skal nok tåle å se en rød genser eller to også. Nisseluer er også velkomne.

Som belønning for at vi slapp en egen ekstraøvelse på julesangene, så trenger vi mer øvetid til å synge gjennom og evt. pirke på ting, enn ellers. Derfor møter vi 2 timer før første oppdrag, dvs. oppvarming begynner kl. 10:00. Vi kan øve/henge av jakker på senterkontoret. Det ligger i Bygg A, 2. etasje i gangen mellom Boys of Europe/VIC. Bygg A er den enden som vender mot Drammen. Til info alle så har vekter tlf. 95858376 hvis vi trenger å kontakte.

Vel møtt! Sangliste og rekkefølge står på forrige. Bortsett fra at «Nordnorsk julesalme» utgår fra den lista.

Vi synger kl. 12:00 i bygg A og kl. 13:30 i bygg B. Så det blir en snau time med ledigtid og transitt mellom.

Sentersang er gøy!

hilsen Per Kjetil