Øvelse i vinterferien + musescore

Hei kor,

Nå ligger «Ved Rondane» og «Dagsens auga sloknar ut» klar både på Musescore-kontoen/-appen og i notearkivet. Jeg oppfattet at vi kutter ut «Nu solen går ned» til slutt? Hvis ikke jeg husker feil. Veldig hyggelig å få spørsmålene, egentlig, om musescore-notene som ikke var der ennå, da vet jeg at det blir brukt.

Jeg så forresten at det ligger faktisk allerede 2 uttalefiler for Ukrainsken i «Molytva do Presviataia Bohorodytse» i notearkivet, løp med en gang og last ned, og lær!

Ellers vil jeg invitere alle herresangere til ekstraøvelse hjemme hos meg i Vabråten 155 på Vettre på tirsdag i vinterferien (20/2), vanlig tid. Med all snøen er det dårlig med P-plass og trangt langs veikanten (hvor ble den av…). Anbefaler samkjøring der mulig. Nærmeste busshlp er Aspelund i Slemmestadveien, ca. 12 min å gå innover Vabråten.

Og Anne-Marie inviterer til sopranøvelse samme tid, men ikke samme sted, derimot hjemme hos seg i Johs. Nores vei 11, gangavstand ca. 10 (?) min fra Jansløkka skole.

Utfordringen gis hermed videre til altgruppa. Dere selvsagt hjertelig velkommen på 1 av de 2 ovennevnte, må bare velge hvilket stemmeleie dere vil ha rundt dere…

God vinterferie, hilsen Per Kjetil