Vil herrestemmene bli tv-stjerner?

Hei dere tenorer og basser,

Vi har fått en henvendelse om å stille opp for en tv-serie, antagelig 30.sept fra 16.30-19.00 i Sandvika. De trenger et mannskor, våre stemmer blir ikke hørt, men det skal se ekte ut. Vi kan få kr 5000 for oppdraget.

Kan dere gi meg en tilbakemelding om hvem som kan stille? Det ser ut til at alle må være med, de trenger 10-12 menn. Hele henvendelsen vi fikk kan du lese herunder.

Spent på hva dere svarer! hilsen Jolien

Hei, Jeg jobber for tv produksjonsselskapet Feelgood TV. Vi er i gang med en ny humorserie for TV2 som heter Krypto Kings. Jeg fant dere gjennom et raskt googlesøk og fant e-postadressen gjennom nettsiden deres 🙂

Kort om serien:

Krypto Kings er en serie om barndomsvennene Lars og Asim som oppdager at komfpengene de investerte i kryptovalutaen Flipcoin har vokst til 1,6 milliarder. Sammen med storebror Birger og vennen Carl flytter de til et av de dyreste husene på Nesøya, klar for å ta for seg av alt livet har å by på som de ikke har hatt tilgang til før nå. Men pengene som de først tror er løsningen på alle problemene viser seg å være starten på en lang rekke problemer som de aldri har tenkt på. Det er ingen som har sympati for en som gråter i en Ferrari. Er det mulig for unge gutter som plutselig blir rike å være den samme? Hva gjør det med verdisynet? Hva gjør det med vennskapet? Det er masse ting gutta må finne ut av, for penger kommer ikke med bruksanvisning.

Karakteren Carl får en interesse for å bli med i et mannskor, og sammen skal de fremføre en konsert som han har forberedt seg lenge til. I den anledning er jeg på jakt etter 10-12 menn som kan bidra til dette koret. 

Vi har i utgangspunktet spilt inn den aktuelle sangen på forhånd slik at vi kun trenger miming/avslappende synging. Vi ønsker likevel å komme i kontakt med et ekte kor for at det skal se realistisk ut på skjermen. Derfor forhører jeg meg med litt ulike kor i Asker/Sandvika område.

Dato: 29 eller 30.september, per dags dato satser vi på den 30.september. Venter på å lande avtale med location, derfor er det ikke satt riktig enda.

Tid: tidspunkt for opptak blir ca. 16:30 – 19:00.

Sted: Sjøholmen, Sandvika

Honorar: 5000kr for gruppen

Ser frem til å høre fra dere 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *