Dato kortur 2024

Kjære alle,

vi skal vel til Tysklands peneste storby. Det har blitt fremmet et foreslag som vulle være meget gunstig for noen av oss, og vi skal gjerne høre fra dere. Foreslått er å reise fra torsdag 20.06.- søndag 23.06. (dvs vi møtes i München ila dagen 20.06., og drar igjen på søndag). Masse detaljer kan diskuteres rundt når akkurat man skal dra osv, men først og fremst ber vi om tibakemelding om disse datoer passer i det hele for oss. Merk at sommerferier starter 24.06., slik at torsdag/fredag er fortsatt skoledager. Begge Belcanto og Julia synes det passer bra for de, derfor ber vi koret om sin mening.

Jeg har laget en Google sheet tings nedenfor. Vi ber høflig at alle går inn og legger inn tilbakemelding. Ved tekniske feil e.l. kontakt meg.

(Bruksanvisning: Bruk som Excel. Lagring skjer automagisk. Hvis du er mer enn 70% sikkert på at du kan, velg ‘ok’, hvis du er mer enn 70% sikkert på at du ikke kan velg ‘x’, annerledes velg ‘?’. Bruk venstre tommen for å måle ditt sikkerhetsnivået, høyre tommen er ofte altfor utslitt fra jobbrelaterte målinger.)

Vi synges!

Jakob

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EjG_DEo7RTL4KYU2QR8jLuxppBc8sXCjUwHzc5f8d80/edit?usp=sharing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *